Interesse in een BioBased missie naar Noord-Frankrijk van 18-20 mei 2015?

Naar aanleiding van groot succes vorig jaar, organiseert de Ambassade in Parijs ook dit jaar een Nederlandse bedrijvendelegatie op 18, 19 en 20 mei 2015 naar Noord-Frankrijk in het kader van de SIÑAL in Châlons-en-Champagne, slechts op 430 km afstand van Utrecht. SIÑAL is een internationaal zakelijk evenement met B2B meetings en workshops op het gebied van non-food toepassingen van biomassa.

 

In mei 2014 was Nederland ereland tijdens de SIÑAL, waarmee een vijftiental Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen veel ‘exposure’ heeft gekregen. Ook dit jaar zullen we ons als Nederlandse bedrijfsdelegatie presenteren tijdens de beurs. SIÑAL is een toenemend belangrijk zakelijk platform met veel Frans MKB en instituten, actief op het gebied van ‘biobased’. Vorig jaar namen er 120 Franse bedrijven deel aan dit matchmaking-programma met gemiddeld 12 gearrangeerde afspraken per bedrijf.

 

De Ambassade Parijs neemt weer het voortouw om een Nederlandse bedrijvendelegatie naar SIÑAL 2015 te concretiseren op 19 en 20 mei, en voorafgaand aan de beurs, op maandag 18 mei, een regiobezoek te brengen. We willen daarom graag inventariseren hoeveel interesse vanuit het bedrijfsleven is in deelname aan dit evenement.

 

Programma 18-20 mei

 

Maandagochtend 18 mei aankomst in Châlons-en-Champagne op eigen gelegenheid.

Bezoek met Nederlandse bedrijvendelegatie aan nieuwe bio-raffinaderij van groupe Avril (Sofiprotéol) in Compiègne.

Overnachtingen in hotel in Châlons-en-Champagne van 18 op 19 en van 19 op 20 mei.

Dinsdag en woensdag deelname aan SIÑAL: aanwezig als onderdeel van het “Holland eiland” met elk bedrijf een eigen stand, deelname aan het onderdeel matchmaking in het B2B-programma, en mogelijkheid tot deelname aan de workshops.

Woensdagavond retour naar Nederland op eigen gelegenheid.

 

Wat kost het?

 

De organisatie van het evenement biedt voor 990 euro (excl. BTW) het volgende aan:

 

Deelname aan SIÑAL op 19 en 20 mei.

 

Een ingericht “Holland eiland” met ruimte voor elke deelnemer voor PR-materiaal en tafel en stoelen om de businessmeetings te faciliteren.

 

Een planning met afspraken (bedrijven die aangeven uw bedrijf te willen ontmoeten en andersom)

 

Mogelijkheid mee te dingen naar de innovatieprijzen (vorig jaar won het Kenniscentrum Plantenstoffen)

 

De lunches op 19 en 20 mei, en de cocktail-dinatoire op dinsdagavond 19 mei

 

De 2 overnachtingen (van 18 op 19 en van 19 op 20 mei) in een hotel in Châlons en Champagne

 

Vervoer van hotel naar SINAL ’s ochtends en ’s avonds terug

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zal zorgdragen voor de kosten van het regiobezoek op maandag 18 mei. Daarbij nodigen we u uit voor een diner op maandagavond 18 mei.

 

 

 

Inschrijving

Uiterlijk voor 1 april 2015 vernemen wij graag van u of u deelneemt aan de bedrijfsdelegatie ten tijde van de SIÑAL EXHIBITION. Heeft u vragen, neem dan contact op via info@twa-fr.nl of +33 1 40 62 33 33.

 

Een volledig overzicht van de biobased economy-ontwikkelingen in Frankrijk, opgesteld door de Ambassade Parijs is beschikbaar via deze link.

 

Communicatie

 

Wij zouden het op prijs stellen als u aandacht zou kunnen geven aan dit evenement door het bv te plaatsen op uw website, in de agenda of in uw nieuwsbrief. Als u dit nieuwsbericht in een andere vorm nodig heeft, neem graag contact op, dan kunnen wij dat aanleveren.

 

Met vriendelijke groeten,

Het BBE-team uit Parijs

 

Nico van Opstal (landbouwbureau)

 

Alexandra Feekes (landbouwbureau)

 

Joannette Polo (innovatiebureau)

 

Pieternel van Oers (innovatiebureau)

 

 

 

!Volg ons ook op twitter: landbouwbureau en economisch cluster, en volg onze blogs van het landbouwbureau en het innovatiebureau!