Biobrug presenteert eerste resultaten

Vier projecten waarin Biobrug op effectieve wijze samenwerkt met ondernemers in de Biobased economy werden donderdag 25 november gepresenteerd tijdens de tweede dag van het Congres Biobased Economy, transitie naar een groene economie: Noord Nederland bruist! De projecten illustreren de geheel nieuwe aanpak van de Rijks Universiteit Groningen. Ze zijn de uitkomsten van een pragmatische en vraaggestuurde methodiek, waarbij multidisiplinaire teams aan de slag gaan met concrete bedrijfsvragen. Deze multidisciplinaire teams zijn samengesteld van hoogleraren, studenten en medewerkers van het betrokken bedrijf. Het betrof de projecten:

  • Driven bij nature werd ingeleid door Sereh Simons van Bio MCN
  • Echte schoonheid verwelkt niet vertelt Lex Rademaker van Longbloom
  • Bio BTX:biobased bouwstenen voor hoogwaardige groene kunststoffen door Niels Schenk van Bio BTX
  • AHPD en Groen gas door Bert Lunenborg van Bareau

 

Post navigation